Door Jokelien Homans op 13 januari 2015

Nieuwjaarsreceptie PvdA Zutphen-Warnsveld gekoppeld aan receptie Gewest: slimme zet!

11 januari jl. ontmoette een flink aantal leden van de PvdA afdeling Zutphen Warnsveld elkaar voor een Nieuwjaarsgroet. De receptie was georganiseerd in een sfeervol zaaltje van het IJsselpaviljoen waarbij de leden een prachtig uitzicht hadden op de IJssel en de oude Brug.

 

Na een moment van stilte voor de dierbaren die onlangs waren overleden, sprak voorzitter Richard van Gelder de leden toe met een bemoedigende speech. Daarna zong het bestuur de leden toe op de melodie van ‘Alle Menschen werden Brüder’ .

Beste mensen hier aanwezig,
Fijn dat je gekomen bent
Want een borreltje zo vredig
Is toch altijd ongekend

Een gelukswens voor jullie allen
En dan daarna op ons een toast
Omdat wij hetzelfde denken
Zingen wij nu samen: PROOST

Beneden begon daarna de overweldigend bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van het Gewest van de PvdA Gelderland. Met toespraken van o.a. Peter Kerris , de kersverse lijsttrekker van PvdA Gelderland, drinken, een stamppotbuffet en een heuse veiling was het een oergezellige en vrolijke receptie. De veiling heeft maar liefst € 2500,- opgebracht.

Namens het bestuur, Jokelien Homans

 

Jokelien Homans

Jokelien Homans

Ik ben Jokelien en woon sinds 1996 in de prachtige en gezellige stad Zutphen. Ik draai al een aantal jaren mee in de PvdA van Zutphen- Warnsveld. Ik ben trots op de partij en wat ze plaatselijk tot stand brengt. Een goed voorbeeld is de positieve invloed die ze hebben gehad bij de vernieuwing van

Meer over Jokelien Homans