Door Marjolijn Moester op 29 november 2016

Speeltuinvereniging BSP ontving de laatste rode taart van 2016

Op zaterdag 26 november reikte de PvdA afd. Zutphen-Warnsveld weer haar maandelijkse PvdA – taart uit. Dit keer waren het de vrijwilligers van speeltuinvereniging BSP die de taart mochten ontvangen. Karin Jeurink die namens de PvdA in de provinciale Staten van Gelderland zit overhandigde de taart aan voorzitter Jan Lammers.

Speeltuinvereniging BSP (Boxtartstraat, Spittaalderkamp en Pagematestraat) is al 71-jaar actief in het Waterkwartier en heeft op dit moment naast het bestuur, ruim 10 enthousiaste vrijwilligers en 150 leden. Met verschillende activiteiten zoals een Sinterklaasfeest, Creamiddag, kaartavond en bingoavond doet de speeltuinvereniging meer dan alleen het beheren van een speeltuin maar zijn ze een belangrijke sociale verbinder voor jong en oud in het Waterkwartier. In verband met het winterseizoen is de speeltuin op dit moment gesloten, maar er zijn volop activiteiten in het clubhuis.

Kijk voor meer informatie op: http://bspzutphen.nl
Lees in de Zutphense Koerier het artikel: Kers op de taart voor de speeltuinvereniging

Volgende maand reiken we geen rode taart uit maar we staan wel op de markt in de Spittaalstraat – Speciaalstraat op zondag 18 december a.s.
In januari, op de laatste zaterdag van deze maand, reiken we weer een PvdA-taart uit.

Marjolijn Moester

Marjolijn Moester

Mijn naam is Marjolijn Moester, moeder van 2 kinderen en gastouder van beroep. Ik ging in de politiek omdat ik iedereen dezelfde kansen wens, v/m, arm/rijk, hoog opgeleid /laagopgeleid, etc. Ik werk aan gelijke kansen. Ik ben raadslid sinds 2014 en wil dit werk graag nog 4 jaar voortzetten. Ik ben vicefractievoorzitter en op 19

Meer over Marjolijn Moester