Rode Taart voor de vrijwilligers van Scouting Karel Doorman

10 maart 2024

De gepassioneerde leiding van Scoutinggroep Karel Doorman werden dit weekend verrast met een rode taart, geschonken door de lokale PvdA Zutphen-Warnsveld. Dit toegewijde team organiseert met onvermoeibare inzet allerlei activiteiten voor kinderen.

Scoutinggroep Karel Doorman bestaat uit enthousiaste en betrokken inwoners die zich inzetten om de leefbaarheid de stad te bevorderen en kinderen nuttige tools mee te geven. Hun inzet draagt bij aan de verbondenheid in de wijk en de stad.

Hans Krommenhoek, fractieondersteuner namens de PvdA Zutphen-Warnsveld, benadrukt het belang van dergelijke initiatieven en uit trots voor Scoutinggroep Karel Doorman: “Dit is een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer mensen zich inzetten voor anderen en dat koesteren wij graag.”

De PvdA Zutphen-Warnsveld steunt initiatieven die bijdragen aan sociale cohesie en welzijn in de gemeente Zutphen en de inzet van Scoutinggroep Karel Doorman wordt gevierd als een schitterend voorbeeld van deze waardevolle inspanningen.