Rode taart voor vrijwilligers Polbeek

Door Frans Manders op 2 oktober 2019

Zondagochtend, 29 september, 08.00 uur. We zijn bij de Polbeek in wijk Noordveen.
Vanochtend vindt het laatste onderdeel van de Week vd Wijk plaats. Na vele activiteiten afgelopen week waaronder de Braderie op de Weg naar Laren en diverse workshops gegeven door bewoners in de wijk, is er een “Ontbijtje voor een Karweitje” georganiseerd voor bewoners van Polbeek en bewoners uit de wijk.

En ja hoor, volle bak. De tafels zitten vol. En de mensen genieten van hun eitje en ontbijtje.

Dit alles kan alleen door de vele handen van de vrijwilligers van de Polbeek. Aangestuurd door o.a. Irma Mulder, de coördinatrice van deze “super” groep vrijwilligers.

Nu geeft de PvdA Zutphen Warnsveld al jaren een Rode taart per maand aan een groep of instelling die er “wat toe doet” in onze gemeenschap. En dat doet deze groep zeker. Met passie en veel zin. Ook al was het vanochtend al om 7 uur aantreden, om alles voor te bereiden.

Frans Manders, naast mede organisator van De week van de Wijk Noordveen, ook raadslid in de fractie van de PvdA was graag bereid om deze groep vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Onder luid applaus van de aanwezigen nam Irma samen met de vrijwilligers de taart in ontvangst.

Oproep:
Natuurlijk is er altijd nog behoefte aan nieuwe krachten in de vrijwilligers groep dus als je denkt dat het leuk is om deel uit te maken van deze “super” groep kun je je aanmelden bij Irma (i.mulder@zorggroepsintmaarten.nl)

Frans Manders

Frans Manders

Hallo, ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Het Deventerweg Kwartier is mijn buurt. Ik ben trots op mijn wijk. Noordveen is het voorbeeld van hoe sociale cohesie opgebouwd kan worden, het houdt mij en met mij vele vrijwilligers al 17 jaar bezig. Met als resultaat o.a. De Week van de Wijk die wordt afgesloten

Meer over Frans Manders