Door Karin Jeurink op 2 februari 2015

Rode taart voor kringloopwinkel De Hand

De PVDA Zutphen Warnsveld heeft zaterdag een RODE TAART uitgereikt aan de vrijwilligers van kringloopwinkel De HAND in Zutphen. De HAND zamelt spullen in en gunt deze een tweede leven. Met de opbrengst van de verkoop steunen ze kleine goede doelen in Nederland en daarbuiten.

Paula Wieggers, Karin Jeurink (beide kandidaat voor de Provinciale Staten) en fractievoorzitter Harrij Hissink hebben met veel plezier de taart aan de vrijwilligers van de HAND overhandigd. Het werk dat deze vrijwilligers doen heeft op veel verschillende manieren een positief effect op de samenleving. Ze verzamelen spullen in die anders weggegooid worden. Deze spullen worden opgeknapt en verkocht voor heel redelijke prijzen. De opbrengst wordt besteed aan regionale en internationale goede doelen. Goed werk dus!

Een aanvraag voor hulp kan altijd gedaan worden bij de HAND. Op hun website (www.kringloopwinkel-hand.nl) staat precies beschreven aan welke criteria een project moet voldoen en ondersteuning aangevraagd kan worden. Net als veel vrijwilligersorganisaties is ook de Hand op zoek naar vrijwilligers die regelmatig tijd hebben om een handje te helpen bijvoorbeeld in de winkel of bij het ophalen en bezorgen van tweedehands goederen. Mocht u interesse hebben, u kunt in de winkel meer informatie krijgen.

De PvdA Zutphen Warnsveld deelt iedere laatste zaterdag van de maand een RODE TAART uit aan vrijwilligersorganisaties die goed werk verrichten in de Zutphense samenleving. Wij willen zichtbaar maken hoeveel werk er gedaan wordt door vrijwilligers en onze waardering hiervoor uitspreken.

Karin Jeurink

Karin Jeurink

Karin is op 23 maart 2019 voor de 2e keer gekozen als volksvertegenwoordiger in de Provinciale Staten. Zij maakt sinds 2015 deel uit van de Provinciale Staten van Gelderland en is de PvdA woordvoerder op de gebieden (duurzame) ruimtelijke ontwikkeling, water, luchtvaart en krimp. Karin vertegenwoordigt in de fractie: Zutphen, Epe, Brummen, Lochem, Voorst, Zevenaar,

Meer over Karin Jeurink