Rode taart voor de vrijwilligers van het activiteitenteam De Uitwijk

29 september 2023

 

De vrijwilligers van  het activiteitenteam van De Uitwijk hebben de rode taart ontvangen van de PvdA Zutphen-Warnsveld. Dit activiteitenteam is onvermoeibaar bezig met het organiseren van leuke en gratis evenementen voor kinderen. Zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest en de Halloweenoptochten.

Het activiteitenteam van De Uitwijk bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om de leefbaarheid in de wijk te versterken en kinderen onvergetelijke ervaringen te bezorgen. Ze doen dit geheel vrijwillig en dragen zo bij aan de verbondenheid in de wijk en onze stad.

Tamim Mehdi, raadslid namens de PvdA Zutphen-Warnsveld, benadrukt het belang van dergelijke initiatieven: “We zijn trots op het activiteitenteam van De Uitwijk en hun positieve impact op onze wijk. Dit is een mooi voorbeeld van wat er kan gebeuren als mensen zich inzetten voor anderen, dat koesteren wij graag”

De PvdA Zutphen-Warnsveld ondersteunt initiatieven die bijdragen aan de sociale cohesie en het welzijn in de gemeente Zutphen. Het Activiteitenteam van De Uitwijk is een prachtig voorbeeld hiervan.