Rode taart voor 2Switch Zutphen

Door Tamim Mehdi op 4 december 2020

Eindelijk mocht het weer. Het uitreiken van de maandelijkse rode-taart door de PvdA Zutphen-Warnsveld was door corona maanden niet meer uitgevoerd.

 

Deze keer werd de taart(en) uitgereikt aan de vrijwilligers van de Sinterklaas speelgoedactie bij 2 switch Zutphen. Ze doen al jaren goed werk maar deze keer was er een sinterklaas speelgoed actie opgezet. Kinderen van gezinnen die weinig te besteden hebben mochten gratis speelgoed uitzoeken voor het sinterklaasfeest. Ruim 100 gezinnen met meer dan 250 kinderen maakten er dankbaar gebruik van. De Sinterklaasactie was een vrijwilligersactie, die opgezet is vanuit 2Switch, De Zutphense Uitdaging en Cornerstone.

 

Om dit allemaal mogelijk te maken hebben die vrijwilligers van 2 switch alles in het werk gesteld om dit corona-proof uit te voeren.

 

2Switch als bedrijf is een professioneel kringloopbedrijf. Er werken bij 2switch een heleboel vrijwilligers maar daarnaast hebben we ook medewerkers in leer-werktrajecten, taalstages, schoolstages en werkgestraften. En natuurlijk zijn er ook een aantal mensen in loondienst.

 

2Switch staat bekend als werkleerbedrijf voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij hun positie in de maatschappij fundamenteel en duurzaam kunnen verbeteren. Mensen die behoefte hebben aan extra begeleiding en ondersteuning in hun zoektocht naar passende arbeid, vinden bij 2switch een prettige en stimulerende omgeving waarin zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Tamim Mehdi

Tamim Mehdi

Even voorstellen Mijn naam is Tamim Mehdi In november 1994 ben ik geboren in het Waterkwartier waar ik kort heb gewoond. Toen ik één jaar was verhuisden we naar de Zuidwijken. In deze prachtige wijk woon ik nog steeds, samen met mijn vrouw en dochter. Daarnaast ben ik sinds 2015 wijkteamlid bij het wijkteam de

Meer over Tamim Mehdi