Door Tamim Mehdi op 30 september 2021

PvdA Zutphen-Warnsveld stelt kandidatenlijst vast.

Tijdens de algemene ledenvergadering van de afdeling Zutphen-Warnsveld van de PvdA is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. De kandidaatstellingscommissie is erin geslaagd een 12-tal sterke kandidaten te presenteren, die samen een zeer gekwalificeerd team vormen. Een groep kandidaten die samen van grote betekenis kunnen zijn voor de stad en de gemeentepolitiek.

• Een lijst kandidaten met politieke en bestuurlijke ervaring;

• Een lijst kandidaten met een groot aantal nieuwe gezichten;

• Een lijst kandidaten met veel kennis, maatschappelijke ervaring en maatschappelijke betrokkenheid;

• Een lijst kandidaten met een aantal jonge mensen.

1. Jasper Bloem (1974) Lijsttrekker.

Jasper heeft in de afgelopen jaren bewezen te beschikken over goede politieke kwaliteiten. Hij beschikt over visie (langere termijn), politieke tact en strategisch vernuft.

2. Frans Manders (1959)

Frans is dynamisch, actief, een man van aanpakken en energie. Een echte netwerker; met een grote bekendheid in Zutphen, met een veelheid aan contacten.

3. Marjolijn Moester (1967)

Marjolijn is door de wol geverfd als raadslid, ze brengt een enorme berg ervaring en een boost aan energie met zich mee. Ze is gedreven, wil graag dingen afmaken, en ze is nog niet klaar met haar werkzaamheden voor de raad.

4. Tamim Mehdi (1994)

Tamim is een jonge man met veel levenservaring. Hij begrijpt tegen welke problemen mensen kunnen aanlopen in het leven. Hij is een goede sparringpartner voor inwoners uit alle verschillende lagen van de bevolking, van ziekenhuisbestuurders tot mensen in de bijstand.

5. Arne Bouma (1978)

Arne heeft zeer veel ervaring op gebied van de zorg. Daarbij heeft hij veel ervaring als lobbyist. Hij heeft een groot netwerk. Hij is communicatief zeer vaardig.

6. Lieke Roos-Ritzema (1972)

Lieke is breed georiënteerd, wat haar gemakkelijk inzetbaar maakt op diverse dossiers. Vanuit al haar ervaringen en expertises (woningbouw, bestuurskunde, recent onderzoek naar netwerken in wijken, duurzaamheid, omgevingswet) kan ze voor de fractie onderwerpen met elkaar verbinden. Ze is relatief nieuw in de gemeentepolitiek; ze heeft de cursus politieke oriëntatie van de gemeente net afgerond.

7. Hans Krommenhoek (1993)

Hans is jong en al langere tijd actief binnen de PvdA en de Jonge Socialisten. Hij is fractievolger geweest in Nijmegen, en in die rol heeft hij onderwerpen die zijn interesse hadden (woningbouw en werkgelegenheid) actief naar zich toe getrokken.

8. Janny Prent (1965)

Janny is al langere tijd actief geweest voor de PvdA. Ze is enthousiast, beschikt over een grote dosis omgevingssensitiviteit, en ze heeft door haar loopbaan bij het UWV en werkgevers servicepunt erg veel kennis van alles wat samenhangt met het thema werk.

9. Jan Coen de Heer (1970)

Jan Coen is communicatief enorm sterk. Hij is ‘to the point’, kan snel en goed analyseren wat de kern van een probleem of zaak is, en hij kan hoofd- en bijzaken onderscheiden. Jan Coen is juridisch goed onderlegd en hij heeft interesse in het financiële domein.

10. Jan Pieter Vermeulen (1957)

Jan Pieter heeft veel kennis en kunde op het gebied van de omgevingswet en van duurzaamheid, milieu, landschap en klimaat-thema’s. Hij is communicatief sterk. Hij heeft ervaring in gemeenteraad in St. Michielsgestel.

11. Nynke Dijkstra (1996)

Nynke is een enthousiaste jonge vrouw. Ze heeft veel affiniteit met het sociale domein. Dit blijkt onder andere uit haar opleiding en uit het feit dat ze sport training geeft aan jongeren met een handicap. Ze is in Nijmegen lid geweest van de Jonge Socialisten in de PvdA en ze geeft aan het erg belangrijk te vinden om ook in Zutphen meer aandacht te besteden aan jongeren in de PvdA.

12. Karin Jeurink (1976)

Karin is ambitieuze en ervaren politica met een ruime staat van dienst, o.a. als lid van de Provinciale Staten. Ze heeft veel affiniteit met en kennis van vraagstukken op het terrein van duurzaamheid en op het gebied van de omgevingswet. Ze kent het functioneren van het gemeentelijk en provinciaal bestuur, en kan daardoor goed fungeren als bruggenbouwer tussen deze organen.

 

Tamim Mehdi

Tamim Mehdi

Even voorstellen Mijn naam is Tamim Mehdi In november 1994 ben ik geboren in het Waterkwartier waar ik kort heb gewoond. Toen ik één jaar was verhuisden we naar de Zuidwijken. In deze prachtige wijk woon ik nog steeds, samen met mijn vrouw en dochter. Daarnaast ben ik sinds 2015 wijkteamlid bij het wijkteam de

Meer over Tamim Mehdi