Door Fransje vd Breggen op 26 januari 2014

Op campagne in Scheperkamp, Warnsveld

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart zal de PvdA iedere zaterdag ergens in de gemeente Zutphen op straat te vinden zijn. Lijsttrekker en wethouder Annelies de Jonge, huidige raadsleden, kandidaat-raadsleden en PvdA vrijwilligers staan dan paraat om met voorbijgangers in gesprek te gaan of om hun mening te vragen. Op 25 januari waren wij in Warnsveld in winkelcentrum Dreiumme met een kraam.

Er werden rozen uitgedeeld en aan de kraam kon men informatie over de plannen van de PvdA voor Zutphen en Warnsveld ontvangen. Annelies de Jonge, raadsleden, kandidaat-raadsleden en vrijwilligers gingen in Scheperkamp de huizen langs om bewoners te vragen wat zij van hun buurt vonden. Er werden leuke en interessante gesprekken gevoerd. Opvallend was de veel gehoorde klacht over het harde rijden op de Scheerdershof en de opmerking dat er voor de jeugd tussen 12 en 16 veel te weinig te beleven valt. De PvdA neemt alle opmerkingen serieus en verwerkt ze in haar plannen voor Zutphen.

Fransje vd Breggen

Fransje vd Breggen

Vanaf april 2017 neem ik de functie als secretaris waar.  Als webmaster onderhoud ik de website en plaats ik de aangeboden stukken, in samenwerking met Karin en Marjolijn die de social media onder hun hoede hebben.

Meer over Fransje vd Breggen