Door Annelies de Jonge op 11 februari 2018

Het feest voor vrijwilligers was geweldig!

Zo’n 120 vrijwilligers die zich inzetten voor Zutphen en Warnsveld hebben afgelopen vrijdag feest gevierd met ons. Het feest werd deze mensen aangeboden door ons, omdat zij in de afgelopen jaren een Rode Taart hebben ontvangen. Voor alle winnaars hielden wij dit eerste super geslaagde Rode Taartenfeest! Bedoeld om deze mensen nog één keer te bedanken voor alles dat zij doen voor het geluk van andere mensen. Het is fijn dat mensen voor elkaar klaar staan en aan anderen geven. Goed werk allemaal!

Het feest had plaats in de Broodfabriek aan de Noorderhavenstraat, achter het NS-station. Muzikanten van het Zutphens Popcollege traden op, er was een salsa les en een dansdemonstratie door dans- en theaterschool Mars Bentum, Karin Jeurink gaf een pubquiz en gaf met Martijn een showtje weg tijdens de muziekronde. Het optreden van ’t Spult zorgde ervoor dat het dak eraf ging en de Zutphense Uitdaging won de 39ste Rode Taart!

Groet!
Annelies.

Annelies de Jonge

Annelies de Jonge

Met trots en zelfvertrouwen vooruit kunnen en groeien. Dat doe ik met lef en aandacht en met iedereen die gaat voor diezelfde doelen. Omdat ik weet dat het niet altijd vanzelf gaat. Dit wordt mijn tweede periode als wethouder. Mijn grootste successen in mijn eerste periode als wethouder zijn: 1. Stevige aanpak van werkloosheid in

Meer over Annelies de Jonge