Door Redactie op 30 augustus 2014

Zand scheppen in de regen

Op zaterdag 30 augustus hielpen een tiental PvdA vrijwilligers , inclusief wethouder Annelies de Jonge, de Adriaan vd Ende school met het uitscheppen van oud zand uit de zandbak, zodat er een heel nieuw zand/speelterrein kan worden aangelegd.

In de motregen die soms geen motregen meer genoemd kon worden, werden door de vrijwilligers de schoppen gehanteerd, de kruiwagens vol zand geschept en daarna weer leeggestort.

De Adriaan vd Ende school is geheel herbouwd en opent op maandag 1 september 2014 haar deuren voor het nieuwe schooljaar. Binnen ziet het er piekfijn en prachtig uit; alles is in gereedheid gebracht om de kinderen te verwelkomen. Ook buiten ziet het er mooi uit, er zijn alleen nog wat laatste wensen te verwezenlijken. Nu het oude zand is verwijderd, kan de school ook het zo gewenste nieuwe zand/speelgebied aanleggen.

De PvdA wenst directeur Nicolette van Zanten-Kemp en haar docententeam, de kinderen en de peuters van de kinderopvang een fijn schooljaar toe in dit prachtige nieuwe kindcentrum.

Redactie

Redactie

Berichten die door de webredactie zijn geschreven.

Meer over Redactie