Door Frans Manders op 12 april 2019

Vragen over de netwerk capaciteit van Liander

De PvdA factie stelt schriftelijke vragen aan het college over de netwerk capaciteit. Bedrijven zoals Daly Plastic, GMB en ArtechRubber willen uitbreiden. Zij lopen echter tegen de maximale netwerk capaciteit van Liander aan. En zelfs als de geplande Windmolens en het Zonnepanelen veld op fort De Pol er gaan komen, zou het netwerk dit niet aan kunnen.

Anderhalf jaar geleden is dit probleem geconstateerd. De PvdA wil graag weten wat de ontwikkelingen zijn. Indien dit infrastructureel probleem niet tijdig wordt aangepakt kan dat de economische toekomst van het industrieterrein in het algemeen en de bestaande bedrijven in het bijzonder bedreigen.

De PvdA fractie wil ook graag weten wat er eventueel nodig is om snel en krachtig te kunnen optreden. En, vraagt de fractie zich af, heeft de burgemeester haar goede contacten bij Liander kunnen gebruiken om de ontwikkelingen te bespoedigen?

Schriftelijke vragen PvdA Zutphen electra infrastructuur De Mars

Frans Manders

Frans Manders

Frans Manders

Hallo, ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Het Deventerweg Kwartier is mijn buurt. Ik ben trots op mijn wijk. Noordveen is het voorbeeld van hoe sociale cohesie opgebouwd kan worden, het houdt mij en met mij vele vrijwilligers al 17 jaar bezig. Met als resultaat o.a. De Week van de Wijk die wordt afgesloten

Meer over Frans Manders