Door Redactie op 19 november 2017

Rode taart voor ’t Spul(t): een gezellige familie muziekverenging met een jeugddweilorkest!

Tijdens de repetitie van Dweilorkest ’t Spul(t) op woensdagavond 1 november is het Zutphense orkest door de PvdA Zutphen – Warnsveld verrast met een rode taart. De taart gaat deze maand naar de muziekvereniging omdat zij met zoveel plezier muziek maken, samen en Zutphen op een muzikale manier bekendheid geven.

’t Spul(t) is vaak aanwezig als er iets te doen is in de stad. Maar afgelopen jaar zagen we, ze natuurlijk ook bij het Ek vrouwenvoetbal. Ze waren zelfs bij het tv-programma Pauw! Dat is natuurlijk een geweldige promotie voor Zutphen. Het grote orkest bestaat al 20 jaar en kleintje spult nu al weer vijf jaar. Het is een gezellige familievereniging die iedere woensdagavond repeteert.

Wat ook erg leuk is, is dat er een kleintje spult is, het enige jeugddweilorkest in Nederland! De oprichter, Jules Verschure is nu zelfs genomineerd voor de Gelderse Bokaal 2017, omdat hij kinderen op een zeer professionele manier leert muziek maken en samen spelen in het orkest. Hierbij staat het plezier voorop.

Mocht je je kind willen aanmelden voor dit jeugdorkest dan kan je contact opnemen met de voorzitter van het orkest Gerrit Nijenhuis, 06 2307 4825. Er zijn nagenoeg geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op http://www.t-spult.nl.

Rode taart een traditie
De PvdA deelt ieder maand een rode Taart uit. De eerste taart is op 28 september 2013 uitgereikt. De taart is voor vrijwilligers of organisaties die iets belangrijks doen voor Zutphen.

Meer weten over het dweilorkest? Klik ‘T Spül(t)

Redactie

Redactie

Berichten die door de webredactie zijn geschreven.

Meer over Redactie