Door Redactie op 30 augustus 2013

PvdA fractie verlegt vergaderlocaties naar de wijken

Op 2 september vergadert de PvdA fractie in het DWK gebouw aan de Leeuweriklaan nr. 19.  Belangstellenden zijn welkom vanaf 19 uur, zij kunnen vragen stellen en met de fractie in gesprek gaan. Vanaf 19.20 gaat de fractie aan de slag met haar eigen agenda.

Vanaf 2 september gaat de fractie van de PvdA Zutphen-Warnsveld hun vergaderlocatie verleggen van de fractiekamer in het gemeentehuis naar diverse locaties in de wijken. Er zijn een aantal redenen te noemen omdat te gaan doen.
– door in de wijken te gaan vergaderen hopen we dat bewoners uit de wijk naar de vergadering komen om hun ideeën, opmerkingen en /of vragen te stellen aan de fractie
– gelet op het schrijven van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 vragen we de bewoners ook hun voorstellen in te brengen en ideeën aan te dragen. Op deze manier kunnen de bewoners mee schrijven aan het verkiezingsprogramma.
– maar ook kan men kennis maken met de politiek.

Al met al meerdere redenen om de fractievergaderingen van de PvdA te bezoeken.

Programma:
Op maandag 2 september 2013 is de eerste fractievergadering van de PvdA (na het zomer reces) gepland in het DWK gebouw aan de Leeuweriklaan 19.
Van 19 tot 19.30 uur zijn de bewoners welkom. Vanaf 19.30 uur gaat de fractie zelf verder met haar agenda.

Op maandag 16 september is de fractie en de bewoners te gast in het Warnshuus te Warnsveld. Ook van 19.tot 19.30 uur kan men aanschuiven.

Op maandag 30 september is de PvdA fractie in het wijkgebouw De Uitwijk” in de Zuid-wijken. Ook van 19.tot 19.30 uur kan men aanschuiven.

Het programma voor oktober wordt eind september bekend gemaakt.
Voor vragen kan men contact opnemen met Frans Manders, voorzitter PvdA Zutphen-Warnsveld 0646100496 of mailenfransmanders59@gmail.com

Redactie

Redactie

Berichten die door de webredactie zijn geschreven.

Meer over Redactie