Door Karin Jeurink op 11 maart 2019

PvdA deelt complimenten uit met taart!

Ga er maar aan staan, het is koud, glad, misschien sneeuwt het wel en jij wordt opgepiept en moet je warme bed uit om midden in de nacht de wegen te gaan strooien. Dit is iedere winter het geval bij de mannen en vrouwen van de buitendienst van de gemeente Zutphen. De PvdA vindt dat goed werk.

Op vrijdag 1 maart was het complimentendag, een dag om oprechte waardering uit te spreken naar elkaar toe. Voor de kandidaten van PvdA Gelderland een reden om door de provincie heen op bezoek te gaan bij inwoners die wel wat waardering verdienen.

Van Zutphen, via Ulft en Emst uiteindelijk naar Arnhem toe en overal zijn er organisaties, inwoners en vrijwilligers die een bijdrage leven aan onze mooie provincie. Een complimententour, georganiseerd door Karin Jeurink, kandidaat voor de Provinciale Staten: “Samen Met Marilyn A-Kum, Judith Tenbusch en Paul Hoogland, ook kandidaten, wilde ik graag de provincie in, mooie initiatieven opzoeken. Er gebeurt zo veel moois in de provincie. Dat willen we graag zien en laten zien aan anderen.”

Samen met de PvdA Zutphen hebben we taart uitgedeeld aan de mensen van de buitendienst die iedere winter er weer staan en de wegen weer veilig maken voor de inwoners. De betrokkenheid is goed, de mensen kennen hun stad, weten precies waar een beetje extra gestrooid moet worden, waar de fietsroutes naar school zijn en waar ouderen wonen bijvoorbeeld. De inwoners van Zutphen mogen blij zijn met deze harde werkers!

Karin Jeurink

Karin Jeurink

Karin is op 23 maart 2019 voor de 2e keer gekozen als volksvertegenwoordiger in de Provinciale Staten. Zij maakt sinds 2015 deel uit van de Provinciale Staten van Gelderland en is de PvdA woordvoerder op de gebieden (duurzame) ruimtelijke ontwikkeling, water, luchtvaart en krimp. Karin vertegenwoordigt in de fractie: Zutphen, Epe, Brummen, Lochem, Voorst, Zevenaar,

Meer over Karin Jeurink

Waar ben je naar op zoek?