Door Karin Jeurink op 15 juni 2017

KOM NAAR ONZE PUBQUIZ

Heb je interesse in politiek, in Zutphen en in de PvdA en zou je overwegen je kandidaat te stellen voor de gemeenteraad? Heb je goede ideeen? Kom dan naar onze PUBQUIZ. We helpen je op weg! Onder het genot van een drankje kan je kennis maken met wethouder Annelies de Jonge en fractieleden, bestuursleden en vrijwilligers van de PvdA.

Samen spelen we de quiz, vertellen een aantal leden over de reden die zij hebben om met politiek bezig te zijn en kan je kijken of je je thuis voelt! Je kan (bij)praten over de politiek in Zutphen met mensen die daar actief mee bezig zijn of gewoon voor een gezellige avond met veel gepraat over politiek.

Kom ook op donderdag 6 juli bij café de Spaan
Inloop 20.30, start van de quiz 21.00 uur.

Meld je aan bij  karinjeurink@gmail.com

Zie ook Een sterke lijst voor een krachtige stem in de gemeenteraad

Karin Jeurink

Karin Jeurink

Karin is op 23 maart 2019 voor de 2e keer gekozen als volksvertegenwoordiger in de Provinciale Staten. Zij maakt sinds 2015 deel uit van de Provinciale Staten van Gelderland en is de PvdA woordvoerder op de gebieden (duurzame) ruimtelijke ontwikkeling, water, luchtvaart en krimp. Karin vertegenwoordigt in de fractie: Zutphen, Epe, Brummen, Lochem, Voorst, Zevenaar,

Meer over Karin Jeurink