Door Marjolijn Moester op 1 maart 2016

Het PvdA Ombudsteam Zutphen – Warnsveld houdt spreekuur!

Heeft u een steuntje in de rug nodig of loopt u vast in een wirwar van regels? Heeft u een probleem met het energiebedrijf of de woningbouwcorporatie? Voelt u zich onrechtvaardig behandeld door een gemeentelijke instantie of duurt uw uitkeringsaanvraag veel te lang? Schakel het PvdA Ombudsteam in!

PvdA-lid of niet, het Ombudsteam probeert voor iedereen een antwoord te vinden. Met haar kennis over wet- en regelgeving en beschikbare netwerk kan zij bijdragen aan de oplossing van een probleem. Het Ombudsteam denkt met u mee, zoekt uit en verwijst door naar de juiste persoon. Als het nodig is wordt de PvdA gemeenteraadsfractie of de Tweede Kamerfractie ingeschakeld.
Het Ombudsteam is te bereiken via 06 21 59 61 74 . Heeft u liever contact met het ombudsteam via de mail? Dat kan, mail naar: zutphen@pvdaombudsteam.nl.

Daarnaast houdt het Ombudsteam spreekuur in Wijkcentrum Waterkracht aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 106. U kunt hier terecht: Iedere donderdagavond van 19.00 – 20.00 uur in de even weken dus de komende maanden (tot de zomervakantie) op:
• Donderdagavond 6 en 20 Oktober; 3 en 17 November en 1 en 5 December

Het PvdA Zutphen- Warnsveld Ombudsteam bestaat uit:
• Jan Bennink (oud-vakbondsbestuurder)
• Jan van Gemert (oud raadslid) en
• Marjolijn Moester (raadslid)

Voor meer info

Marjolijn Moester

Marjolijn Moester

Mijn naam is Marjolijn Moester, moeder van 2 kinderen en gastouder van beroep. Ik ging in de politiek omdat ik iedereen dezelfde kansen wens, v/m, arm/rijk, hoog opgeleid /laagopgeleid, etc. Ik werk aan gelijke kansen. Ik ben raadslid sinds 2014 en wil dit werk graag nog 4 jaar voortzetten. Ik ben vicefractievoorzitter en op 19

Meer over Marjolijn Moester