Door Redactie op 1 november 2014

Gelderland kiest haar eigen toekomst

Vanaf 1 november aanstaande kunnen alle Gelderse PvdA-leden kiezen wie de PvdA lijsttrekker wordt bij de Provinciale Statenverkiezingen, 18 maart 2015. Wie gaat de kar trekken in Gelderland? De kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de Statenfractie zijn: Fokko Spoelstra, Jaap Huurman, Peter Kerris en Willie van Tuilan.

De gewestelijk ledenvergadering koos enkele maanden terug voor een ledenraadpleging om de lijsttrekker van de PvdA bij de Provinciale Statenverkiezingen aan te wijzen.
De afgelopen weken heeft u via levendige debatten en de (sociale) media met hen kennis kunnen maken. Van 1 t/m 11 november om 12 uur kunnen de leden hun stem uit brengen op één van de kandidaten.

Digitaal stemmen
U ontvangt als lid op 1 november per email een unieke digitale stemcode. Met deze code kunt u eenvoudig uw stem uitbrengen op de kandidaat van uw keuze. Instructies vindt u in het emailbericht. Vanaf 1 november kan er gestemd worden, op 11 november om 12.00 uur sluit de (digitale) stembus.
Let op: het is belangrijk cookies te accepteren voor het uitbrengen van uw stem. Door cookies te accepteren kan worden geverifieerd of u bevoegd bent om te stemmen.

Stemmen per post
Heeft u geen emailadres? Dan ontvangt u de stemcode per post. U kunt daarmee digitaal uw stem uitbrengen. Is dat niet mogelijk, dan is er ook een stembiljet bijgevoegd. Het biljet stuurt u ingevuld per post naar ons op. Let op: volg de instructie op het stembiljet.

De uitslag
Op woensdag 12 november wordt de uitslag bekend gemaakt. U ontvangt hierover een bericht. We zien er naar uit onze toekomstige, door u zelf verkozen lijsttrekker aan u te mogen presenteren. Dus stem en maak van deze verkiezing een succes!

Redactie

Redactie

Berichten die door de webredactie zijn geschreven.

Meer over Redactie