Door Fransje vd Breggen op 16 maart 2014

Fietsslinger door Zutphen

Zaterdag 15 maart stond PvdA Zutphen-Warnsveld op de markt met een kraam en een kleine bezetting. Daarnaast fietste een grote groep PvdA’ers van wijk naar wijk om overal mensen op te roepen te gaan stemmen op 19 maart.

Op deze dag bleef lijsttrekker Annelies de Jonge op de Houtmarkt. Veel mensen vonden een weg naar haar toe met hun vragen. De fietsgroep fietste van de Houtmarkt naar het Waterkwartier, naar De Brink , naar de Dreiumme in Warnsveld ( ook voor de hoognodige lunch) en weer terug naar de Houtmarkt. Het was een gezellige en drukke boel. Een gele bestelbus opgesierd met de PvdA vlag, maakte de fietsgroep helemaal compleet. Kinderen kregen een ballon die zij konden loslaten met hun naam er aan, ouders de informatie die zij zochten voor het maken van hun keuze woensdag 19 maart en natuurlijk een mooie roos. Alles bij elkaar een geslaagde tocht en een geslaagde dag!

Dit was de laatste campagneactie: KIES ANNELIES, stem PvdA lijst 1

Fransje vd Breggen

Fransje vd Breggen

Vanaf april 2017 neem ik de functie als secretaris waar.  Als webmaster onderhoud ik de website en plaats ik de aangeboden stukken, in samenwerking met Karin en Marjolijn die de social media onder hun hoede hebben.

Meer over Fransje vd Breggen