Door Harrij Hissink op 13 juli 2015

Er even tussen uit

De fractie van de PvdA Zutphen-Warnsveld heeft er een bewogen halfjaar op zitten. De problemen in het college, na het opstappen van wethouder Gründemann, hebben ons best veel beziggehouden. De vraag of we door kunnen gaan met het huidige minderheidscollege of gaan kiezen voor een meerderheidscollege ligt weer helemaal open na de presentatie van het rapport-Dijkstra.

Afgesproken is dat de politieke partijen onderling met elkaar in contact gaan treden om dit te bespreken en de mogelijkheden te verkennen. Eind oktober wordt dit besproken in de raad en wordt er een beslissing genomen en dit is toch wel de hoogste tijd.

Anderhalf jaar zit er voor deze raadsperiode dan op. Met alles wat er voor de gemeente Zutphen met de transities en de bezuinigingen nog op ons afkomt, is rust in de tent echt belangrijk. Ik hoop van echt dat deze periode nu op een verstandige manier afgesloten gaat worden want ook voor de burgers wordt de politiek steeds ongeloofwaardiger. Steeds meer mensen ergeren zich aan dit gedoe.

Onze fractie heeft nu even rust en half augustus gaan we weer verder met het bespreken van de voorliggende problemen. Ik wens u allen, uiteraard ook namens onze fractie, een prettige vakantieperiode toe.

Met vriendelijke groet,
Harrij Hissink, fractievoorzitter.

Harrij Hissink

Harrij Hissink

Geachte lezer, ik ben 71 jaar oud, geboren en opgegroeid in Zutphen. Het is een geweldige plaats om te wonen, te werken en te ondernemen. Gedurende 30 jaren heb ik samen met mijn Elly en werknemers een brood-en banketbakkerij gerund in de Spittaalstraat. Na deze periode ben ik actief geworden bij de PvdA-Zutphen-Warnsveld om mijn

Meer over Harrij Hissink