Door Marjolijn Moester op 4 juli 2018

Cees Tazelaar krijgt rode taart voor schoonhouden stationsplein

Cees is werkzaam voor de Delta in Zutphen en gedetacheerd bij de gemeente Zutphen. Hij werkt de hele week op en rond het station en Noorderhaven en ruimt daarbij alle rotzooi op die mensen achterlaten. Ook leegt hij prullenbakken.

Soms als hij op maandag ochtend begint heeft hij wel 30 vuilniszakken vol die dan door de gemeente weer opgehaald worden. Niet alleen dus het stationsplein maar ook rond de Noorderhaven zorgt Cees dat het er goed uit blijft zien.

De PvdA vindt het mooi dat er zulke mensen zijn in Zutphen. Mensen die er voor zorgen dat de stad er goed uit blijft zien. Het zou volgens de PvdA echter nog beter zijn dat de mensen zelf hun rotzooi in de prullenbakken gooien. Maar ook als staan die binnen 1 meter dan nog laat men de koffiebekers of blikjes op de zitrand van het station staan. Blijkbaar is het te veel werk.

Namens de fractie van de PvdA heeft raadslid Frans Manders de Rode zaterdag30 juni een rode taart uitgereikt aan Cees. Die hem met een glimlach op zijn gezicht aannam.

Marjolijn Moester

Marjolijn Moester

Mijn naam is Marjolijn Moester, moeder van 2 kinderen en gastouder van beroep. Ik ging in de politiek omdat ik iedereen dezelfde kansen wens, v/m, arm/rijk, hoog opgeleid /laagopgeleid, etc. Ik werk aan gelijke kansen. Ik ben raadslid sinds 2014 en wil dit werk graag nog 4 jaar voortzetten. Ik ben vicefractievoorzitter en op 19

Meer over Marjolijn Moester