Boeiend gesprek met Lodewijk Asscher

21 mei 2019

Zo’n 80 mensen waren afgekomen op de presentatie van ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’, het boek van Lodewijk Asscher. De boekpresentatie werd door boekhandel Van Someren & Ten Bosch en PvdA Zutphen-Warnsveld georganiseerd in de Graafschapsbibliotheek in de Broederenkerk.

In het eerste uur sprak Menno Tamminga, redacteur en columnist van het NRC Handelsblad, met Asscher waarom hij het boek schreef en wat hij er mee wilde bereiken. Lodewijk Asscher vertelde met humor en veel inzicht over het verwerken van het enorme verlies aan zetels bij de 2e Kamerverkiezingen in 2017. En over zijn zoektocht hoe er mee om te gaan. Geboeid luisterden de aanwezigen naar zijn uitleg. In het tweede gedeelte van de avond werd het gesprek politieker toen de aanwezigen zelf vragen konden stellen aan de PvdA voorman.

De avond was een groot succes. Als PvdA bestuur zijn wij erg blij met de hoge opkomst. Er waren veel leden aanwezig, maar ook niet leden en PvdA leden uit de omgeving van Zutphen.

PvdA Zutphen-Warnsveld hoopt in de toekomst meer van dit soort avonden te organiseren waarbij het gaat om het naar elkaar luisteren en geinformeerd te worden.

Waar ben je naar op zoek?