Door Petra Smeenk op 29 oktober 2013

Annelies de Jonge voorgedragen als wethouder

De PvdA Zutphen/Warnsveld is zeer blij dat haar wethouder, Rik de Lange burgemeester wordt van de gemeente Duiven per 1 december 2013.
Annelies de Jonge wordt door de fractie voorgesteld als beoogd wethouder totdat het nieuwe college na de verkiezingen aantreedt. Zij zal de portefeuilles overnemen van Rik de Lange.
Annelies de Jonge is raadslid en ook beoogd lijsttrekker voor de raadsverkiezingen van 2014. Zij heeft voor de komende periode onbetaald verlof opgenomen, zodat zij na beëindiging van het wethouderschap weer terug gaat naar haar huidige werkgever.

De PvdA denkt hiermee een goede vervanger te hebben voor Rik de Lange, zeer gemotiveerd en enthousiast die zich met 100% zal inzetten voor de Zutphense en Warnsveldse burgers.

Namens de PvdA fractie,
Petra Smeenk, fractievoorzitter.

Petra Smeenk

Petra Smeenk

Mijn naam is Petra Smeenk, sinds eind november lid van het bestuur van de PvdA Zutphen-Warnsveld. Ik ben al lang lid van de PvdA, ben voorzitter geweest van de campagnecommissie, vervolgens 4 jaar in de raad gezeten waarvan 2,5 jaar als fractievoorzitter. Naast mijn politieke werk ben ik verpleegkundige, docent verpleegkunde en teamleider verpleegkunde bij

Meer over Petra Smeenk