21 november 2019

HET OMBUDSTEAM

Heeft u een steuntje in de rug nodig of loopt u vast in een wirwar van regels? Heeft u een probleem met het energiebedrijf of de woningbouwcorporatie? Voelt u zich onrechtvaardig behandeld door een gemeentelijke instantie of duurt uw uitkeringsaanvraag veel te lang. Schakel het Ombudsteam in van de PvdA Zutphen – Warnsveld!

PvdA-lid of niet, het Ombudsteam probeert voor iedereen een antwoord te vinden. Met haar kennis over wet- en regelgeving en beschikbare netwerk kan zij bijdragen aan de oplossing van een probleem. Het Ombudsteam denkt met u mee, zoekt uit en verwijst door naar de juiste persoon. Als het nodig is wordt de PvdA gemeenteraadsfractie of de Tweede Kamerfractie ingeschakeld.

Het Ombudsteam is per mail te bereiken: [email protected] 
Mobiel: 06 – 215 961 74.

 

De leden van het Ombudsteam zijn:

Landelijke coördinatie: http://www.pvda.nl/partij/ombudswerk

Veel ouderen onder bestaansminimum omdat ze aanvulling AOW niet krijgen.
Bijstand vult onvolledige AOW aan

Als u geen volledige AOW-uitkering heeft opgebouwd, kan uw inkomen lager zijn dan het bijstandsminimum. Dat komt bijvoorbeeld voor als u door verblijf in het buitenland minder AOW heeft opgebouwd. U kunt dan de aanvullende inkomensvoorziening ouderen (AIO) krijgen. Daarvoor moet u wel aan de voorwaarden voor de AIO-uitkering voldoen. Zo krijgt u alleen de aanvullende voorziening als u in Nederland woont.

Hans Kroes een deskundige op het gebied van toeslagen en belastingen ondersteunt je graag deze aanvulling aan te vragen. Neem gerust contact op met Hans Kroes of het Ombudsteam.

 

Waar ben je naar op zoek?